LEVENSBOEK - maatwerk

 
 

Een biografie maken is maatwerk. Jouw wensen staan voorop bij het bepalen van de vormgeving, inhoud en oplage van jouw levensboek. Of het nu gaat om memoires, een boek over een overleden dierbare of een auto-biografie; je hebt altijd de laatste stem over de vorm en de inhoud. In ieder levensboek is ongelimiteerde ruimte voor (kleuren)foto's en het wordt zo opgemaakt dat het zo in een boekhandel zou kunnen liggen. 

Omdat het maatwerk is, hanteert Tim geen vaste prijzen, maar maakt hij graag een offerte op maat. Hieronder vind je indicaties. Neem vrijblijvend contact met hem op voor meer informatie. 

 

TIP:

Geef een biografie cadeau! Zijn je ouders 50 jaar getrouwd, wordt je oom 75 of viert je directeur een jubileum? Verras ze met een biografie! Interviews met jou en andere dierbaren en betrokkenen vormen de basis voor een boek. Een bijzonder, blijvend cadeau.


LEVENSBOEK - de mogelijkheden

Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden voor jouw persoonlijke levensboek. Alle prijzen zijn indicaties en zijn inclusief 10 professioneel opgemaakte boeken en een onbeperkt aantal (kleuren)foto's. 


 

BIOGRAFIE

 

Boek met jouw levensverhaal

Aan de hand van uitgebreide interviews met jou schrijft de biograaf jouw persoonlijke biografie.

Prijs: vanaf €3450 


 

JOUW HERINNERING AAN MIJ

 

Anderen over jou

Je kunt je eigen herinneringen op papier zetten, maar hoe hebben betrokkenen uit jouw leven jou eigenlijk ervaren? Door een verhalend boek aan de hand van belevenissen van anderen met jou, ontstaat een uniek document over jezelf. Een boek waar jij als hoofdpersoon zelf voor kunt kiezen, maar dat natuurlijk ook leuk is om als familie of als vriendengroep aan iemand anders cadeau te doen. Een biografie uit de ogen van anderen. 

Prijs: vanaf €3950


 

BIOGRAFIE ALS HERINNERING

 

Boek over een overleden dierbare

Je kunt ook een levensverhaal laten schrijven over een overleden dierbare. Tim baseert dit boek op interviews met jou en andere vrienden en familieleden van de hoofdpersoon en op archiefmateriaal.

Prijs: vanaf €3950


 

BEDRIJFS
BIOGRAFIE

 

Boek over jouw (familie)bedrijf

Van de ontstaansgeschiedenis tot interviews met medewerkers: in een bedrijfsbiografie kun je de mooiste verhalen en feiten over je bedrijf laten vereeuwigen in een boek. Tim denkt graag mee over de opzet, interviewt (oud)-medewerkers en duikt het bedrijfsarchief in. 

Prijs: vanaf €4950


 
Levensboek-1.jpg
Levensboek-3.jpg
Levensboek 2.jpg